Donald Lu: Ata që trafikuan qenje njerëzore, të dënohen, qeveria të japë fonde për viktimat

557
Donald Lu pjesmërrës në një konferencë për trafikimin e qenjeve njerzore. Ai tha se ata që trafikuan duhet të arrestohen dhe dënohen.

Trafikimi i qenjeve njerëzore nuk është një çeshtje që mund të zgjidhet pa bashkëpunim

Departamenti i SHBA e kupton dhe ne mbështesim qeveritë dhe OJQ në rajon për të krijuar një rrjet në rajon për bashkëpunim në këtë fushë.

Donald Lu u bëri thirrje qeverive që të afrojnë fonde për strehezat e grave dhe femijëve të trafikuar.

Qeveria shqiptare nuk duhet të angazhohet vetem poltikisht në këtë drejtim, tha ambasadori i SHBA
Sigal