Dokumenti i shperndare ne rrjete sociale: Kur Eduard Selami thurte lavde për “mendimin estetik të shokut Enver”

198
Sigal

Diten e sotme pas nje mungese te gjate ne debatet politike, Eduard Selami u rikthye te flase nga SHBA per situaten ne Shqiperi dhe  ate ne PD. Ai sulmoi Berishen e ndersa shprehu kritika per menyren se si eshte drejtuar kjo parti. Selami pasi u kthye nga emigfrimi dhe ju rifut politikes 8 vite me pare, po me ftese te Berishes, rezultoi nje dshim total, duke mos dhene asnje kontribut ne parti, majde u be pjese e nje gare false perballe Bashes. Ndersa sot serish i emigruar jep mendimin se si duhet te zgjidhet situata ne PD. Eshte i njejti Eduard Selami qe me sa duket ka shkruar me shume respekt e vleresim edhe per mendimin estetik te shoku Enver Hoxha. Ja cfare dokumenti qarkulloi pak me pare ne rrjetet sociale: