“Dita Botërore të Lirisë së Shtypit”, Dr. Elez Biberaj: Falenderoj gjithë kolegët e mir për punën e palodhshme dhe përkushtimin e tyre

50
Sigal

Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, Dr. Elez Biberaj, Drejtori i VOA-s për EuroAzinë, ka falenderuar të gjithë kolegët e tij për punën e palodhshme dhe përkushtimin e tyre.

Mesazhi i plotë i Dr. Elez Biberaj:

Në këtë Ditë Botërore të Lirisë së Shtypit, një falënderim i madh për të gjithë kolegët e Zërit të Amerikës në Divizionin Eurasia këtu dhe jashtë vendit për përkushtimin e tyre, punën e mrekullueshme dhe përkushtimin ndaj standardeve më të larta gazetareske. Publiku ynë i respektuar në të gjithë rajonin e Euroazisë mund të varet nga ne që t’u sigurojmë atyre lajme dhe informacione të paanshme, të besueshme dhe në kohë përmes televizionit, mediave sociale, uebit dhe të gjitha platformave të disponueshme.

On this World Press Freedom Day, a huge thank you to all VOA Eurasia Division colleagues here and abroad for their dedication, amazing work and commitment to the highest journalistic standards. Our respected audiences throughout the Eurasia region can depend on us to provide them with unbiased, reliable and timely news and information via television, social media, web and all available platforms.