Dhuna në ‘Astir’/ Gjosha: Pasqyra e qeverisjes së sotme që ka degraduar në arrogancë

235

Ish-ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha, shkruan në një postim në Facebook se përplasja e sotme te “Unaza e Re” është ndërthurja e korrupsionit me dhunën çnjerëzore që ushtrohet ndaj qytetarëve.

“Përplasja sot në Astir është ndërthurja e korrupsionit me dhunën çnjerëzore që ushtrohet ndaj qytetarëve! Është pasqyra e qeverisjes së sotme që ka degraduar në arrogancë.

Kjo nuk është Shqipëria që duam dhe aq më pak projektimi për Shqipërinë e të ardhmes!”, shkruan Gjosha në reagimin e saj.

Ja reagimi i plotë i Gjoshës:
Përplasja sot në Astir është ndërthurja e korrupsionit me dhunën çnjerëzore që ushtrohet ndaj qytetarëve! Është pasqyra e qeverisjes së sotme që ka degraduar në arrogancë.
Kjo nuk është Shqipëria që duam dhe aq më pak projektimi për Shqipërinë e të ardhmes!