Dështon takimi i Ramës në Durrës, ja sa njerëz kishte

334

Është një takim i dështuar i Edi Ramës në Durrës.

Janë veç disa qindra zyrtarë që janë mbledhur nga Durrësi dhe Shijaku, të cilët janë ulur në karriget që udhëtojnë me Edi Ramën nga qyteti në qytet.

Është ish-kryeministri Sali Berisha ai i cili ka publikuar disa foto nga Durrësi.

‘Durrësi i thotë jo monstrës së pluralizmit dhe farsës antikushtetuese.

Nderim qytetarëve të Durrësit! Rama ik! Fitore!’, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha.