Dështon raundi i dytë për votimin e presidentit të ri, asnjë emër i dorëzuar në Kuvend

134
Sigal

NikollaAsnjë propozim për zgjedhjen e presidentit të republikës, votimi i dytë konsiderohet i rezauruar.

Pas përfundimit të raundit të parë të procesit për zgjedhjen e presidentit të vendit, në Konferencën e Kryetarëve u vendos u caktua 22 maj për raundin e dytë.

Duheshin shqyrtuar kandidaturat me 23, sot u mblodh sipas rregullores Komisioni dhe deri tani nuk është depozituar asnjë emër për kandidaturë. Sipas komsionit të ligjeve, raporti paraqet mbylljen e procedurave për raundin e dytë.