Dështon mbledhja për Reformën Zgjedhore, mungonte opozita

30

Mungesa e opozitës në tryezën e Këshillit Politik të Reformës Zgjedhore e ka bërë të pamundur zhvillimin e mbledhjes së sotme.

Në takim kanë qenë vetëm dy bashkëkryetarët, Damian Gjiknuri dhe Rudina Hajdari, ndërkohë që përfaqësuesit e opozitës sikundër e kishin paralajmëruar që dje, nuk morën pjesë në mbledhje.

Arsyeja kryesore është se opozita po angazhohet me organizimin e protestës për Teatrin Kombëtarë sot, në orën 16:30.