Dëshmor i Atdheut, Ahmet Cami vlerësohet me titullin e lartë ”DEKORATA E ARTË E SHQIPONJËS“

54
Presidenti i Republikës, z Ilir Meta i ka dorëzuar mbesë së atdhetarit dhe patriot i shquar i vendit,që luftoi për lirinë e Shqipërisë në dy luftrat botërore, Ahmet Camit.
“E nderuar të marr vlerësimin dhe titullin e lartë ”DEKORATA E ARTË E SHQIPONJËS“ për gjyshin tim Ahmet CAMI, dëshmor i Atdheut, akorduar nga Presidenti i Republikës, z Ilir Meta! Ahmet Cami, atdhetar dhe patriot i shquar i vendit, biri i familjes CAMI, i tre brezave të vrarë për lirinë e Shqipërisë në dy luftrat botërore, krenaria jonë dhe e gjithë familjes. Ai dha jetën për Shqipërinë, që shqiponja të fluturojë e lirë në malin e Korabit!”