Del rezultati i pesë kutive të para në Devoll, PD 887 vota, PS 622 vota dhe LSI 127 vota

70
Sigal

Ka dalë rezultati i pesë kutive të para të hapura në Devoll.

Partia Demokratike kryeson me 887 vota, ndërsa Partia Socialiste numëron 622 vota dhe Partia Socialiste për Integrim 127 vota.

Parti të tjera kanë grumbulluar 14 vota.