Dekriminalizimi, shtyhet deri në 31 dhjetor afati i Komisionit pas kërkesës së PD

264
Shtyhet deri në 31 dhjetor afati i Komisionit të Posaçëm Parlamentar për dekriminalizimin.
Shtyrja u bë pas kërksës së bërë nga Partia Demokratike.
Vendimi u mor sot në Konferencën e Kryetarëve të Kuvendit.
Ky komision u miratua nga Kuvendi i Shqipërisë më 19 shkurt të këtij viti. Ai u miratua 102 vota pro me konsensus nga të gjitha forcat politike dhe drejtohet nga deputeti i PD, Oerd Bylykbashi.