Dekorimi i ambasadores franceze, Gjosha: Ka ditur të ruajë balancat politike

65

Në një ceremoni solemne, Presidenti Ilir Meta vlerësoi Ambasadoren e Republikës së Francës, Christina Vasak me Titullin e lartë “Për Merita të Veçanta Civile”.

Pjesë e ceremonisë ka qenë edhe ish-ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha, e cila ka mbarë edhe disa vlerësime dhe ka dhënë një falënderim.

Për ish-deputeten e LSI-së, ambasadorja ka treguar se është një diplomate që ka ditur të ruajë balancat politike me mendimin e saj të pavarur.

Postimi i plotë

Ishte kënaqësi të isha pjesë e dekorimit nga Presidenti i Republikës të ambasadores franceze në Shqipëri, znj. Christina Vasac. Një diplomate që ka ditur të ruaj balancat politike me mendimin e saj të pavarur dhe gjithmonë të drejtë. Christina është një mike e mirë e Shqipërisë dhe e shqiptarëve dhe për këtë i dedikoj një falenderim të vecantë!

Presidenti Meta vlerëson ambasadoren franceze me titullin “Për Merita të Veçanta Civile”