Debati/ Vasili: Boll me trajtimin e energjisë si plaçkë patronazhistësh

57
Sigal

Nga Petrit Vasili

Kuvendi i Shqipërise votoi pro kërkesën e 15 deputetëve të Partisë së Lirisë dhe të Partisë Demokratike për mbajtjen e debatit për energjinë dhe informimin në Kuvend të ERE-s.

Debati do të bëhet në seancën e ardhshme plenare

Boll më me trajtimin e energjisë si :

[📌] plaçkë megakorrupsioni,

[📌] plaçkë elektorale,

[📌] si plaçkë propagandistike dhe si

[📌] plaçkë patronazhistësh.