Darka në Dubai, Berisha: Narkoqeveritarët hajdutë zhgërryhen në restorantin më të shtrenjtë

84

Ish Kryeministri Berisha ka publikuar në rrjetet sociale një video ku duken qeveritarët e Tiranës tek hanë në një restorant super të shtrenjtë në Dubai.

“Derrave të kënaqur nuk ua ndjenë për sokrtët e vuajtur”. “Pashpirtesi!, shkruan Brisha në postimin e tij duke shtuar se “Narkoqeveritarët hajdutë e të pashpirt, Ahmetaj, Balluku, Fuga, Mazniku etj, zhgërryhen në restorantin më të shtrenjtë të vendit më të shtrenjtë të rruzullit”.

Postimi i plotë:

Narkoqeveritarët hajdutë e të pashpirt, Ahmetaj, Balluku, Fuga, Mazniku etj zhgërryhen në restorantin më të shtrenjtë të vendit, më të shtrenjtë të rruzullit, El Nustret në Dubai ku një byftek i thjeshtë kushton mijra euro, kurse invalidet nuk marrin shperblimin e as dhe pensionet dhe dhjetra mijra qytetare jane të përmbytur. Derrave të kënaqur nuk ua ndjenë për sokratët e vuajtur.

Pashpirtësi! sb

Ju lutem ndiqeni dhe shpërndajeni këtë video.

Pamjet:

Video Player

00:07
00:14
Save

Share