Damian Gjiknuri : Pedalimi ndërgjegjëson mbrojtjen e natyrës dhe shëndetit

98
Sigal

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri ishte në qytetin e Gramshit në vijimësi të takimeve pas Beratit, ku zhvilloi një takim me të rinjtë e qytetit ,  duke ndarë vizionin e përbashkët për angazhimin e tyre në çështjet publike.“Qendra Kulturore e Fëmijëve dhe nxënës nga shkollat e qytetit pedaluan të gjithë bashkë duke përcjellë një mesazh ndërgjegjësimi për mbrojtjen e natyrës dhe shëndetit nga përdorimi masiv i automjeteve”, shkruan Gjiknuri nga Gramshi .