COVID-19/ Flamuri shqiptar në statujën e ‘Krishtit Shpëtimtar’ në Rio de Zhaneiro, Meta: Solidariteti botëror, shpresëdhënës

69

Kjo është foto e statujës së ‘Krishtit Shpëtimtar’, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit.

Ai është ndriçuar me flamujt e vendeve të prekura nga pandemia globale e COVID-19.

Mes tyre është edhe flamuri shqiptar!

Foton e ka publikuar në Facebook e tij Presidenti Ilir Meta, i cili e komenton kështu:

“Solidariteti botëror, frymëzues dhe shpresëdhënës!” 💪