COVID-19/ BE i akordon Shqipërisë 50 milionë euro, Meta: Një ndihmë e çmuar për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë

62

Presidenti Ilir Meta ka përshëndetur vendimin e BE-së për të ndihmuar Shqipërinë me 50 milionë euro në luftën kundër koronavirusit.

Në faqen e tij zyrtare në Facebook, Meta ka publikuar mesazhin e ambasadës së BE dhe shkruan se kjo është një ndihmë e çmuar për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve.

“Një ndihmë e çmuar në betejën kryesore për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë! ”, shkruan Kreu i Shteti