Bulevardi mbulohet, me flamuj të Gjermanisë dhe SHBA

554
Sigal

Ndërkohë që kreu i opozitës, Luzim Basha, e ka përqendruar nisjen e fjalës përpara protestuesve të shumtë përpara kryeministrisë, te rruga perëndimore që duhet të ndjekë Shqipëria, përveç banderolave të shumta që stigmatizojnë qeverinë Rama, ajo që bie në sy janë flamujt e shumtë të Gjermanisë dhe SHBA-vë.

Mesazhi i qartë i organizatorëve të protestës duket se është; opozita, kërkon për vendin vetëm një rrugë, atë të demokracive perëndimore më të konsoliduara.

Image