Bujar Kapexhiu: Në sallën e mbyllur të parlamentit thurren intriga

52
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

Bujar Kapexhiu, mjeshtri i humorit dhe i karikaturës ishte dje në aktivitetin kulturor në Presidencë, ndërkohë, në të njëjtën kohë, disa dhjetëra metra më larg, në një sallë të errët të Kuvendit, thurreshin intriga, siç shprehet mjeshtri

Bujar Kapexhiu: “Në një sallë të mbyllur thurren intriga, ndërsa në këtë ambient të hapur, në këtë ditë kaq të bukur këndohet dhe hidhen valle. Kur flasim për ata nuk mund të mos qeshim dhe urojmë që ky aktivitet kulturor t’ju shërbejë edhe atyre, që të reflektojnë dhe t’i bashkohen festës sonë.”