Brisida Shehaj: Fundi i botës: Lali që bleu çdo media sot akuzon median

82
Sigal

Fundi i botes:
Lali qe bleu cdo media sot akuzon median.
Jo lali jo eshte Antimafia Italiane
Se ti je dhe parimor i madh.
Dikur godisje me veze e domate Socialistet kurse sot more votat e tyre per lavatricen…
KARMA LALI KARMA