Braimllari: Nepotizmi i Gëzim Topçiut dhe mungesa e shërbimeve për qytetarët marrin fund më 25 Prill

272
Sekretari i  Përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllari ka evidentuar dhe njëherë tjetër duke qëndruar në krah të banorëve të Bashkisë  Maliq, problematikat që i shoqërojnë.
Ja reagimi i plotë:
Me 25 Prill Gezim Topçiu dhe e gjithe banda e tij do te shkojne perpara drejtesise, per tu bere shembull kombetar, me qellim qe te mos guxoje me njeri te luaje me varferine e qytetareve.
Bashkia e Maliqit po perballet me mungesen totale te infrastruktures, zona te tera jane pa uje te pishem, pa kanalizime dhe me mungese totale sherbimi ndaj qytetareve.
Paaftesia, nepozizmi, emerimet fiktive dhe mungesa e sherbimit eshte ajo çka Gezim Topçiu ofron per banoret e Maliqit.
Te rinjte e kesaj zone me prodhim te jashtezakonshem bujqesor jane te papune dhe mundesine e vetme shohin emigrimin duke mos pasur asnje mundesi ne kete vend per shkak te kesaj politike.
Me 25 Prill merr fund kjo politik klienteliste.
Me 25 Prill Gezim Topçiu dhe gjithe banda e tij do te shkojne perpara drejtesise me qellim qe te behen shembull kombetar per te mos guxuar me njeri te luaj me varferine e popullit, duke abuzuar dhe perfituar ne kurriz te tij.
Me 25 Prill hapim vende te reja pune te mirepaguara me qellim qe te kthejme te rinjte ne vend per t’i sherbyer Shqiperis
Sigal