Braimllari: Korça po përballet me klientelizmin e Rilindjes, Peleshi ka pasuruar veten në kurriz të qytetarëve

38
Sigal

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, në një intervisë për ”RTSH Korçë”, thotë se ky qark po përballet me klientelizmin e Rilindjes. Nga ana tjetër, ai thotë se alternativa e të dërguarit të PS-së, Niko Peleshi është çdo pushtet në dorën e tij. ”Korça po përballet me klientelizmin e Rilindjes. Alternativa e Niko Peleshit në Korçë ka të bëjë me përqëndrimin e çdo pushteti në duart e tij për të pasuruar veten dhe familjarët e tij në kurriz të qytetarëve të Korçës”,-thotë Braimllari.