Braimllari: E ardhmja është e rinisë, pas 25 prillit do jenë vendimmarrësit kryesorë

169
Sigal

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, është takuar me të rinjtë në Korçë, ku thotë se e ardhmja është e tyre dhe se pas 25 prillit, ata do të jenë vendimmarrësit kryesorë. Me batutë ai thotë se këta të rinj nuk pyesin për temperaturat që tashmë në këtë qark janë të ulta.

Postimi i plotë

Të rinjtë Korçare nuk pyesin për temperaturat. Ato janë në ballë të ndryshimit të Korçës por dhe të gjithë Shqipërinë. E ardhmja është e rinisë, pas 25 prillit do jenë vendimmarrësit kryesorë.