Braçe-Bodes: PD i la qeverisë Rama një grope financiare

304
Deputeti i Partisë Socialiste Erjon Braçe tha në Kuvend, ku po diksutohet për Aktin Normativ, në se në vitin 2009 në buxhetine shtetit mungojnë 35.8 miliardë lekë të reja, në vitin 2010 mungojne 36.6 miliarë lekët të reja, në vitin 2011 mungojnë 31.7.miliarë të reja, në vitin 2012 mungojnë 25.4 miliradë lekë te reja. Braçe tha se për 9 muajt e vitit 2013 mungojnë 23.4 miliardë lekë të reja ose 1.5 miliardë të ardhura që mungojnë nga tatimet dhe taksat. Sipas deputetit të PS, të ardhurat që mungojnë përkojnë me kohën kur Bode ishte ministër i Financave. ” Si ka mundësi që ju kanë munguar në buxhetin e shtetit 1.5 miliardë $?”, tha Braçe. Ky i fundit tha se PD i la qeverisë Rama një gropë shumë të madhe, ndaj tani nuk duhet ta akuzojë siç bën. 
Sigal