Berisha prezanton kandidatin për bashkinë Cërrik, Servet Duzha

90
Sigal

Berisha prezanton kandidatin për bashkinë Cërrik, Servet Duzha, lindur, rritur dhe banues në Cërrik. I diplomuar për inxhinieri në universitetin Politeknik të Tiranës.

Berisha: Ju i njihni vlerat e tij drejtuese.

Ju ftoj të votoni Servet Duzhën, të votoni ndryshimin.