Berisha: Për tradhëtarin e Kombit, Shqipëria dhe Kosova janë vasalë të Serbisë së Madhe

521
Sigal

Nga Sali Berisha

Miq, sot tradhetari i kombit Esad Toptani i Ri deklaroi ne takimin e tij me kryeministrin e Kosoves, Albin Kurtin beri nje provokacion te rende, Rama deklaroi se nuk ka bashkepunim shqiptar , se “nuk ka makroshengen shqiptar pa minishengenin ballkanik”!

Me kete deklarate ky tradhetar heq çdo maske dhe deklaron se Shqiptaret mund te bashkepunojne njeri me tjetrin vetem ne kuadrin e Serbise se Madhe apo Jugosllavise se Re. Sipas kesaj deklarate Shqiperia dhe Kosova nuk jane dy vende te pavarura sovrane por dy vasale te Beogradit, te cilat mund te bashkepunojne njera me tjetren vete nen ombrellen e Serbomadhise.

Nje deklarate te tille per marredheniet ndermjet dy vendeve sovrane nuk mund te gjenden ne analet e marredhenieve bilaterale boterore. Vetem shtetet vasale apo koloni jane te detyruar te marrin miratim tek dikush tjeter per marredheniet me nje vend sovran.

Ne rast se shqiptaret ne vendet e tyre sovrane nuk vendosin per marredheniet midis tyre por edhe me vende te tjera ata i presin honet e historise!

Duket se pikerisht kete ka firmosur ky tradhetar ne traktatin prej 718 nenesh te Novisadit.
Sot Edvin Kristaq Zografi zbuloi per te njeqinten fytyren e tij te tradhtarit,zbuloj shitjen qe i ka bere Kosoves se bashku me Miladinin shqipfoles dhe Baton Stanishiqin ne Beograd dhe vasalizimin e Shqiperise!

Per tradhetarin e Kombit, Shqiperia dhe Kosova jane vasale te Serbise se Madhe!Miq, sot tradhetari i kombit Esad Toptani i Ri, ne takimin e tij me kryeministrin e Kosoves, Albin Kurtin duke bere nje provokacion te rende, Rama deklaroi se nuk ka bashkepunim shqiptar, se “nuk ka makroshengen shqiptar pa minishengenin ballkanik”!Me kete deklarate ky tradhetar heq çdo maske dhe deklaron se Shqiptaret mund te bashkepunojne njeri me tjetrin vetem ne kuadrin e Serbise se Madhe apo Jugosllavise se Re. Sipas kesaj deklarate Shqiperia dhe Kosova nuk jane dy vende te pavarura sovrane por dy vasale te Beogradit, te cilat mund te bashkepunojne njera me tjetren vete nen ombrellen e Serbomadhise. Nje deklarate te tille per marredheniet ndermjet dy vendeve sovrane nuk mund te gjenden ne analet e marredhenieve bilaterale boterore. Vetem shtetet vasale apo koloni jane te detyruar te marrin miratim tek dikush tjeter per marredheniet me nje vend sovran.Ne rast se shqiptaret ne vendet e tyre sovrane nuk vendosin per marredheniet midis tyre por edhe me vende te tjera ata i presin honet e historise!Duket se pikerisht kete ka firmosur ky tradhetar ne traktatin prej 718 nenesh te Novisadit.Sot Edvin Kristaq Zografi zbuloi per te njeqinten fytyren e tij te tradhtarit,zbuloj shitjen qe i ka bere Kosoves se bashku me Miladinin shqipfoles dhe Baton Stanishiqin ne Beograd dhe vasalizimin e Shqiperise! sb

Gepostet von Sali Berisha am Dienstag, 11. Februar 2020