Ben Blushi braktis parlamentin dhe shpjegon arsyen

339
Kryetari i LIBRA –s, Ben Blushi ka braktisur sot parlamentin. Ai ka refuzuar të bëhet pjesë e punimeve të seancës plenare dhe ka shpjeguar edhe arsyet, nëpërmjet një statusi në Facebook.

PSE NUK SHKOJ SOT NE PARLAMENT.
Kam vendosur të mos shkoj sot në Kuvend. Dua të kuptoni si funksionon një parlament pa ide, pa debat dhe pa kundërshtarë. Kështu mund të jetë parlamenti i katër viteve të ardhshme nëse LIBRA vendos të mos jetë pjesë e kësaj komedije burokratike.
Sigal