“Bashkë Fitojmë” kërkoi hapjen e kutive, përfundon rinumërimi për bashkinë e Rrogozhinës, ja rezultati

93
Sigal

Ka përfunduar rinumërimi i kutive të votimit në bashkinë e Rrogozhinës pas vendimit të KAS për rinumërimin pasi kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Shkëlqim Hoxha ngriti pretendime për parregullsi.

Numërimi ka përfunduar dhe diferenca mes kandidatëve është e ngushtë, edhe pse ka pasur disa vota ndryshe, rezultati nuk ka ndryshuar.

Edison Memolla nga Partia Socialiste është zgjedhur nga qytetarët më 14 maj për të drejtuar Bashkinë e Rrogozhinës.