Avokati i Popullit publikon emrat e kandidatëve për KLGJ dhe KLP

449
Në përfundim të afatit të aplikimit të publikuar në shpalljen e vendeve vakante dhe thirrjes për paraqitjen e shprehjes së interesit për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga Avokatia dhe Shoqëria Civile, në kuadër të transparencës së procesit, Avokati i Popullit publikon emrat e kandidatëve aplikues për pozicionet e mëposhtme. Ndërkohë, theksojmë edhe faktin se kësaj liste mund t’i bashkangjiten edhe aplikantët kandidatë, të cilët mund të kenë dërguar aplikimin e tyre brenda datës përkatëse, me postë, sipas rregullave ligjore për vlefshmërinë e aplikimit.
LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR NGA AVOKATIA
1- SAIMIR VISHAJ
2- ALBAN TORO
3- FATOS LAZIMI
4- SOKOL LAMAJ
5- SINAN TAFAJ
6- ERMIR MEMA
7- ISMAIL UKA
8- ARBEN PRIFTI
9- VJOLLCA PUSTINA
10- ALEKSANDËR RASPOPI
11- SIMON VORFI
12- ARBEN SPAHO
13- ALBENS TABAKU (Ka hequr dorë nga aplikimi)
14- GENT SINANI
15- ARBEN VANI
16- BETULA TOTO
17- GËZIM ALLARAJ
LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR NGA SHOQËRIA CIVILE
1- BLEDAR ILIA
2- NAUREDA LLAGAMI
3- ERMIRA DEÇKA
LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË NGA AVOKATIA
1- NURIHAN META (SEITI)
2- KOZMA JANO
3- FLORETA GJINI
4- ALEKSANDËR RASPOPI
5- VJOLLCA PUSTINA
6- SIMON VORFI
7- BESIM PEKA
8- ARBEN SPAHO
9- ISMAIL UKA
10- VERONIKA VANGJELI
11- SUELA SUKJA
12- BETULA TOTO
13- GËZIM ALLARAJ
LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË NGA SHOQËRIA CIVILE
1- BLEDAR ALIA
2- MEVLUT DERTI
3- DRITA AVDYLI
4- PLARENT NDRECA
5- ARBAN TUTULANI
Sigal