Avionët e SHBA/ Ambasada amerikane në Shkup përgënjeshtron Yuri Kim

133
Sigal

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, deklaroi disa herë se fluturimi i avionëve B52 mbi Tiranë ishte me rastin e 100-vjetorit të marrëdhënieve mes SHBA dhe Shqipërisë.

Syri e përgënjeshtroi këtë deklaratë, pasi vetë Komanda Amerikane njoftoi se ky ishte një fluturim i planifikuar mbi disa vende të Europës Juglindore.

Më të dukshëm ishin avionët në Shqipëri dhe në Maqedoninë e Veriut.

Për të rrëzuar pretendimet e Yuri Kim, vjen edhe ky njoftim nga Ambasada e SHBA në Shkup.

Njoftimi qartëson se fluturimi nuk ka lidhje me 100-vjetorin e marrëdhënieve mes SHBA dhe Shqipërisë.

Image