Anulimi i ligjit nga Meta. Genc Pollo: Rishikimi i projektit të pronave ishte kushti i 14 i BE

56

Presidenti Ilir Meta,kthen Ligjin për Pronat , si një nga 15 kushtet e BE

Ish -deputeti demokrat Genc Pollo ,vlerëson kthimin e Ligjit për Pronat, duke arsyetuar që kjo ndihmon qeverinë që të reflektojë në zbatimin e njërit nga 15 kushtet e vendosura dy ditë me parë në kuadrin e integrimit të vendit në BE.

“Rishikimi i këtij ligji ishte kushti 14 i Bashkimin Europian (nga 15 gjithsej) për çeljen e negocatave. Për kujtesë: kushti 15 ishte anulim i paketës ligjore anti fjale dhe anti media”,- shkruan ish-deputeti i PD-së, Genc Pollo.