Ankimimet e PD-LSI/ Hidhet shorti, ja kush do të vendosë nëse do të përsëriten ose jo të zgjedhjet

81
Sigal

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka hedhur sot shortin për caktimin e relatorëve për ankimimet e mbërritura në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve nga partitë politike për zgjedhjet e 25 prillit.

Ankimime në KQZ janë dërguar nga koalicioni PD-AN dhe LSI për zgjedhjet parlamentare, ku kërkohet rinumërim votash dhe ripërsëritje e zgjedhjeve në disa qarqe, me argumentin se janë blerë votat.