Anëtarja e Kryesisë së LSI në Durrës: Lojë kungulleshkash me spitalet Covid

69

Elona Kodra, anëtare e Kryesisë së LSI-së në Durrës shprehet se qeveria po tallet me qytetarët që vuajnë nga koronavirusi. Në një postim në Facebook, Kodra, e cila është mjeke në profesion, shprehet se spitalet Covid 1 dhe 2 janë në punë prej muajsh, ndërkohë qeveria thotë se po hap spitalin Covid 4, por pa sqaruar se çfarë po bëhet me spitalin Covid 3.

“Spitali Covid 1 dhe Covid 2 me kapacitet të plotë momentalisht,.. Covid 4 duke u hap! Po Covid 3 ku  është??… Duket si lojë kungulleshke në kurriz të popullit në fakt”,- shkruan në një postim në Facebook, Elona Kodra.