Andi Bejtja: Më në fund vaksina do na tregojë kush është pensionist personalitet e kush jo

72
Sigal

Pas deklaratës së djeshme të Kreministrit Rama për bërjen e vaksinës te moshat e treta, ai i ndau pensionistat në personalitete dhe jo personalitete, ka reaguar dhe Andi Bejtja i cili ironizon Kryeministrin duke thënë se “më në fund vaksina do na tregojë kush është pensionist personalitet e kush jo”.

“Më në fund vaksina do na tregojë kush është pensionist personalitet e kush jo, nuk di me thënë të drejtën si do e ndajë përshembull vaksina një gjeolog pensionist nga një aktor pensionist, apo një ish mësuese të dekoruar qyteti nga një ish mësuese fshati që nuk është dekoruar se ka qënë e detyruar të japë dhe 5 lëndë të tjera përvecc lëndës së saj”, – shprehet Bejtja në reagimin e tij të shpërndarë në rrjetet sociale.

 

Reagimi i tij i plotë:

PENSIONISTI PERSONALITET LE TE VOTOJE PS, PENSIONISTI JO PERSONALITET LE TE VOTOJE OPOZITEN, KESHTU JA MBAJME DHE NDERIN VAKSINES

Me ne fund Vaksina do na tregoje kush eshte pensionist personalitet e kush jo…nuk di me thene te drejten si do e ndaje pershembull vaksina nje gjeolog pensionist nga nje aktor pensionist….apo nje ish mesuese te dekoruar qyteti nga nje ish mesuese fshati qe nuk eshte dekoruar se ka qene e detyruar te jape dhe 5 lende te tjera pervec lendes saj…..etj etj po qe ti biem shkurt sapo ti ndaje vaksina kush zgjohet pensionist personalitet fundja fundit le ta votoje PS kush ngelet pensionist I thjeshte le te votoje opoziten…Me mire kshu dhe jemi fair…