Albana Vokshi bën denoncimin: Rama po kërkon të pastrojë milionat e drogës te Kopshti Botanik

475
Sigal

Ish-deputetja demokrate, Albana Vokshi, ka denoncuar vendimin për kalimin e Kopshtit Botanik nën administrimin e Bashkisë së Tiranës dhe Erjon Veliajt.

“Edi Rama ka vendosur të betonizojë edhe një nga parqet e vetme në Tiranë. Edi Rama i ka rrëmbyer Tiranës çdo hapësirë të gjelbër, çdo fushë sportive.

Dekanati i Shkencave të Natyrës, studentët dhe sindikata e fakultetit kanë kundërshtuar këtë vendim të Edi Ramës.

Ky është një vendim që në fakt ka pas tij një plan jo vetëm për betonizimin, por edhe pastrimin e parave të drogës dhe krimit.

Ish-deputetja demokrate, Albana Vokshi, ka denoncuar vendimin për kalimin e Kopshtit Botanik nën administrimin e Bashkisë së Tiranës dhe Erjon Veliajt.

“Edi Rama ka vendosur të betonizojë edhe një nga parqet e vetme në Tiranë. Edi Rama i ka rrëmbyer Tiranës çdo hapësirë të gjelbër, çdo fushë sportive.

Dekanati i Shkencave të Natyrës, studentët dhe sindikata e fakultetit kanë kundërshtuar këtë vendim të Edi Ramës.

Ky është një vendim që në fakt ka pas tij një plan jo vetëm për betonizimin, por edhe pastrimin e parave të drogës dhe krimit.