2 Marsi, Ilir Vrenozi: Hajdeni dhe ju nga çdo vend anembanë, për Kushtetutën na thërret vatani

149

Unë ne 2 Mars jam në Tiranë
Si qytetar i thjeshtè se ma do xhani
Hajdeni dhe ju nga çdo vend anembanë
Per kushtetutën na thëret vatani

Hajdeni te gjithè ta mbrojmë
Jo për Metën, as për Monikën
Nëse të lirë duam të jetojmë
Nën këmbët tona, ta shkelim frikën

Të bëhemi njeherë qytetarë
Qytetar te lirë e të vërtetë
Ndryshe gjithè këta zagarë
Do na shkelin në grykè përjetë

🇦🇱Unë ne 2 Mars jam në TiranëSi qytetar i thjeshtè se ma do xhaniHajdeni dhe ju nga çdo vend anembanëPer kushtetutën na thëret vataniHajdeni te gjithè ta mbrojmë Jo për Metën, as për MonikënNëse të lirë duam të jetojmëNën këmbët tona, ta shkelim frikënTë bëhemi njeherë qytetarëQytetar te lirë e të vërtetëNdryshe gjithè këta zagarëDo na shkelin në grykè përjetë 🇦🇱

Gepostet von Ilir Vrenozi am Freitag, 28. Februar 2020