Shqiptar, firmosni peticionin kundër vaksinës dhe antenave G-5

191
Nga Alfred Çako

Bill Gates& Zuckenberg& cifti Klinton & Iluminati, duan te futin me ligj e sanksione vaksinen dixhitale me rastin e CV19 dhe paret borxh per menaxhimin e ketij gripi te egzagjeruar dhe krizen e gjate ekonomike per te dale tek vaksina me detyrim i paguajne qeverite, dmth popujt; vaksina merret me pasojen, jo me shkakun; njerez, qe te mos e rruani per CV perdorni vitaminen A, C dhe D qe te rrisni imunitetin dhe interesojuni ku jane antenat G5 ne Tirn. qe tu rrini sa me larg; Keshille: ke kap CV19 te mos vije ne Tirane ku ka disa antena G5 tashme dhe te perdore me keshillen e mjekut viagren. Kaq sa per sot dhe firmosni peticionin kunder sistemit G5 ne Shqiperi. Eshte ilac me i demshem se semundja ndaj se ciles perdoret; persa i perket pares elektronike qe synojne te futin per te zhdukur keshin, kjo eshte teme tjeter po kaq e rendesishme pasi te mbyllet kriza e CV19 dhe kemi kohe te flasim.