Nesër do të lexoni/ Populli do udhëheqës të vërtetë, jo shpikës taksash

517
Bardhyl Berberi 

Shqipëria gjendet në udhëkryq. Çdo ditë ka pasur akuza dhe kundër akuza nga pozita dhe opozita. Të dyja palët qëndrojnë në llogoret e tyre dhe VETINGUN e kanë flakur si top futbolli sa nga njëra fushë tek tjetra, vetëm e vetëm që të shtyhet në pafundësi. Populli e ka kuptuar tashmë, se kjo klasë politike është tërësisht e degraduar, ai e ka të qartë që ka nevojë për udhëheqës të vërtetë, atdhetarë të përkushtuar dhe të papërlyer në afera korruptive. Ai ka nevojë për udhëheqës, të cilët janë të shtyrë nga dashuria për kombin, jo nga delenxhinjtë që vjedhin popullin çdo ditë e nuk lenë taksë pa shpikur për banesat apo makinat, vetëm e vetëm që t`i heqin atij lëkurën. Polarizimi politik midis të majtës dhe të djathtës është dukuri negative….
Per me teper neser ne gazeten “Telegraf”….