“Makina e shtrenjtë e Nanos nuk mbahet po denoncoi koncesionet”

264
Nga Pano Soko 
Një italiane e bukur, sharmante që kundërmon luks dhe rrezaton klas. Interier fantastik me punime lëkure, në lartësinë e emrit që mban. Modeli me motorr 4.0 litra benzine harxhon rreth 30 litra/100 km dhe natyrisht pjesët i ka shumë të shtrenjta. Kjo, për të gjithë ata që u surprizuan nga intervista e Fatos Nanos sot.
Nuk mbahet Maserati me denoncime konçesionesh .
Sigal