Kontjana Kuçi: Zgjidh, si do të vdesësh në ‘Shqipërinë e Rilindur’?!

92
Nga Kontjana Kuçi/

Sigal

Zgjidh, si do të vdesësh në ‘Shqipërinë e Rilindur’?!

Do te vdesesh si Anri 18 vjec, qe shpetoj te vellane meqe mungonin rojet bregdetare?!
Apo do te vdesesh si Joanda, duke u lare me babain ne breg te detit, meqe mungon siguria nga mjetet lundruese ne te gjithe vijen bregdetare?!
Te lahesh ne det ne thellesi, apo ne breg gjoja me i sigurte?!

Ky eshte vrasesi monster me banden e tij, qe vret cdo dite te pafajshem! Edvin Vrasesi ka timonin qe vret, shtyp dhe mbyt shqiptarët me veglat në duart e tij, me policine e inkriminuar dhe drejtësinë e shitur!

Arroganca e KM vrasës nuk pranon as ngritjen e zerit e as reagimet per keto humbje të dhimbshme!

Ky KM klloun që te sjell lule pasi vret, ‘do vrarë politikisht, do vrarë moralisht!
Ngre zerin forte dhe i ftoj te gjithe te shprehen kunder ketij vrasesi me nje kabinet minstrash te papergjegjshem dhe të korruptuar që cdo dite varferojnë, zhvasin dhe vrasin shqiptaret e ndershem!