Kastriot Islami: Policët këto ditë po sillen “mirë”… për të vjedhur votat

162

Policet keto dite po sillen “mire” se i kane udhezuar te sillen me “kulture”… Kjo eshte nje “arritje modeste”, por kujdes se me shume eshte “fake” dhe fare e perkohshme… sepse po pergatiten per ta perdorur “policine” per te vjedhur votat… Sekti kerkon nje mandat te III… Kryetar i Sektit eshte Edi Rama… Drejtues i ministrise se Rendit eshte nje “pjestar i familjes sektare”… Drejtor i Pergjithshem, eshte ai qe ishte… Dhe shefa te policeve e police te thjeshte jane po ata qe ju kane goditur, po ata qe ju kane hedhur gazhelmues, po ata qe kane qelluar me grushta, shkelma e deri me plumba… Dhe per me teper nuk kane kerkuar ende as falje… nuk kane pranuar se kane gabuar… MOS U MASHTRONI….Ky eshte nje rregjim policor!