Idiote jane ata qe presin rezultate te ndryshme nga te njejtat mjete dhe fjalime qe ben Luli!

139
Nga Dritan Kaba
Perkufizimi i idiotit nga Allbert Einstein:
Te kerkosh me te njejtat kushte laboratorike dhe me te njejtat mjete rezultate te ndryshme eshte te jesh nje idiot!
Kjo eshte edhe puna e vetingut qe kerkojne bashistet!
Kerkuan vetingun ne drejtesi e pame se çfare perfundimi kishte. U larguan prokurore dhe gjykates qe denuan me burgime te perjetshme grupet kriminale dhe kaluan vetingun ata qe i liruan me procedura joligjore.
U be vetingu ne polici!
Kaluan vetingun gjithkush qe i kishte sherbyer pushtetit dhe ne kudnershtim te hapur me vete ligjin dhe u larguan police qe i kishin dhene vendit me sakrifica gjithe jeten e tyre.
Kerkuan qe SPAK te mbikqyrte e te hetonte per zgjedhjet e 25 prillit. Asnje proces penal nuk ka per shperdorim te fondeve publike, punesimeve politike, blerje apo intimidim votuesish. Perkundrazi edhe nja dy çeshtje qe i çuan SPAK i mbylli me nje te rene te lapsit.
Tani Luli kerkon veting nga SPAK!
Albert Einstein e ka perkufizuar shume qarte kete lloj njeriu.
Ne fakt ne kete rast eshte pak me ndryshe. Luli e ben me porosi!
Idiote jane ata qe presin rezultate te ndryshme nga te njejtat mjete dhe fjalime qe ben Luli!
Sigal