Cili objekt publik e ka tani radhën?

532
Nga Prf.Dr. Rexhep Meidani
Një mik më dërgoi sot këtë mesazh: Pse çuditen? A nuk ndodhi po e njëjta gjë me kinemane “17 Nëntori” apo dhe me kinemanë “Republika” vite më parë?! A nuk po ndodh e njëjta gjë me stadiumin “Qemal Stafa” dhe fasadën e tij?! A nuk shoqërohen ato me ndërtime shumëkatëshe?! Po, pse?…A nuk është e qartë?! Madje një pyetje për të gjithë duhet të jetë: Cili objekt publik e ka tashmë radhën? Në fakt, me këtë mesazh të thjesht, por tepër kuptimplote, ai me ndricoi mendjen? Shpresoj qe këto reshta te tij t’iu ndriçojnë mendjen edhe juve…
ik e ka tashmë radhën?
Sigal