Avokati i lirisë shpjegon se si të thuhet ‘JO’ nëse vaksinimi COVID 19 bëhet i detyrueshëm

404
Sigal

Faktet: Ka shumë biseda në rrjedhën e zakonshme që po përpiqen të na çojnë drejt pranimit të nevojës për vaksinim të detyrueshëm për COVID-19.

A mund t’i përdorim këto shenja paralajmëruese si një mundësi për të kuptuar më mirë dhe madje edhe të ushtrojmë, nëse është e nevojshme, sovranitetin tonë natyror dhe të drejtën e patjetërsueshme të vetëmbrojtjes?
Për ata prej nesh që besojnë se vaksinat janë të pasigurta dhe jo të testuara si duhet, lajmet që dalin se planet janë në proces për të detyruar vaksinimin për COVID-19 janë shqetësuese.
Bill Gates, një njeri që të gjithë e dinë se ka pjesën më të madhe financiare në të gjitha këto, ka thënë që ne nuk do të kthehemi në normalitet derisa një vaksinë të dalë në të gjithë botën.
Shumë udhëheqës botërorë janë të gatshëm të ndjekin librin e Gates, si Kryeministri Kanadez Justin Trudeau i cili deklaroi, “Normaliteti siç ishte më parë nuk do të kthehet plotësisht derisa të bëjmë një vaksinë për këtë”.
Dhe tani disa zyrtarë në terren, ata që drejtojnë logjistikën e një përhapje të vaksinave, po na tregojnë se sa të afërta mund të jenë këto plane. Le të dëgjojmë fjalët e Dr. Allison Arwady, kreu i Departamentit të Shëndetit Publik të Çikagos, i cili na thotë “Ne tashmë i kemi blerë shiringat, ne tashmë e dimë se ku do të ndodhë …”:
Duke sfiduar planet e detyrueshme të vaksinimit
Në mënyrë që të kuptoni se si do të jeni në gjendje të sfidoni çdo iniciativë që do të përpiqet t’ju detyrojë ju ose ndonjë nga anëtarët e familjes tuaj të merrni ndonjë vaksinë, ose të gëlltisni ose të injektohet ndonjë gjë në trupin tuaj për atë çështje, është e rëndësishme të kapni një nga parimet më themelore që qëndrojnë në themel të jetës në Tokë: secili prej nesh si individë është qenie e lirë dhe sovrane. E vetmja mënyrë që dikush mund të ketë ndonjë pushtet mbi ne është me pëlqimin tonë. Kryesisht pa e ditur, ne kemi dhënë pëlqimin për të gjithë strukturën politike dhe ligjore që ne besojmë se ka pushtet mbi ne.
Duke e mbajtur atë brenda kontekstit të vaksinimit të detyrueshëm, unë do të doja t’ju prezantoja me Jerry Day, faqja e internetit e të cilit FreedomTaker shërben si një burim për ata që do të donin të kuptonin më mirë sovranitetin e tyre si individë dhe të mësonin rreth mbrojtjes praktike të tyre liria e lindur në shoqërinë tonë aktuale.
Gjëja e parë që duhet të bëjmë është të deklarojmë pozicionin tonë qartë dhe të regjistruar për ata njerëz që administrojnë vaksinat. Sigurisht që nuk jemi të mbrojtur nëse nuk kemi shprehur as pozicionin tonë. Ju do të shihni lidhje me dy dokumente për shkarkim falas në FreedomTaker.com. Dokumenti i parë është një kërkesë që të gjithë ofruesit e shërbimeve mjekësore dhe të vaksinave nënshkruajnë për ju, për të pranuar rreziqet e vaksinave, që ata janë duke shkaktuar atë rrezik duke ofruar vaksina dhe se ata pranojnë përgjegjësi të plotë personale për të paguar për të gjitha dëmet që shkaktojnë duke administruar një vaksinë.
Sigurisht, nëse vaksinat do të ishin të sigurta dhe efektive, ata nuk do të hezitonin të nënshkruanin një marrëveshje përgjegjësie … [por] ata e dinë se po bëjnë dëm, kështu që ka shumë të ngjarë, ata do të refuzojnë të nënshkruajnë atë dokument dhe do të refuzojnë të jenë përgjegjës për dëmin ato shkaktojnë. Refuzimi për të nënshkruar është provë se ata e dinë që vaksinat kanë rrezik, dhe për këtë arsye ju jeni plotësisht brenda të drejtave tuaja për të refuzuar vaksinën, pavarësisht nga çdo mandat ligjor. Ai lloj dokumenti referohet si cept Pranim me Kusht. ’Ju pranoni të bëni një vaksinë nëse ata bien dakord të paguajnë për të gjitha dëmet që vuani. Ata do të refuzojnë ta nënshkruajnë atë. Dhe kjo ju jep të drejtën të refuzoni vaksinën e tyre, sepse ata nuk arritën të përmbushin kërkesat tuaja të arsyeshme të sigurisë.
Jerry Day na ndihmon këtu për ta rikthyer çështjen në situatën e botës reale: personi aktual i cili po administron fizikisht vaksinën shihet me të drejtë si ai që duhet të marrë përgjegjësinë për çdo pasojë të veprimeve të tyre, në vend se thjesht të jetë i një i padukshëm në industrinë mjekësore. Nuk është e vështirë të shohësh që, sapo të gjithë të fillojmë t’i bëjmë ata që thjesht “bëjnë punën e tyre” duke kryer urdhrat nga lart personalisht përgjegjës për veprimet e tyre, në përgjithësi ata nuk do të ndjekin dhe i gjithë mekanizmi dhe aftësia e kontrollit për të detyruar çdo gjë prishet.
Ndoshta nuk do të vijë dita kur ju do të përballeni me detyrimin të refuzoni vaksinat e detyrueshme për veten ose familjen tuaj. Sidoqoftë, të kuptuarit e një mënyre në të cilën ju mund të pohoni të drejtën tuaj të vetvetishme të mbrojtjes mund të jetë shumë fuqizuese. Jo vetëm që ju ndihmon të ju japë besim se ju mund të pohoni vullnetin tuaj në një rrethanë të tillë, por mund të zgjerojë kuptimin tuaj për sovranitetin tuaj të patjetërsueshëm. Unë besoj nëse secili prej nesh është në gjendje të forcojë ndjenjën e sovranitetit personal dhe të shohë që të gjithë jemi bashkë-krijues të përvojës sonë kolektive, do të jemi shumë më afër për të realizuar botën e ëndrrave tona.