Av. Altin Goxhaj: Sado larg të jetë Roma me Tiranën, i bashkon Sorosi dhe Komunizmi

108
Paralele aktuale
Dje në Itali në RomëHahaha Çfarë “Rastësie”
Mijëra komunistë, aktivistë të shoqatave feministe dhe lgbq (duken dhe flamujt e ylberit), liberale dhe të “Shoqërisë së Hapur” që financohen edhe nga Soros dhe të ngjashmit e tij, erdhën me 600 autobuzë nga gjithë Italia (me paratë e Soros) për të organizuar një AntiMiting kundër protestuesve Kundër Vaksinimit të Detyruar duke i akuzuar për fashistë 😀
Të gjithë pjesmarrësit në AntiMitingun ProVaksinimit kundër Protestave Kundër Vaksinimit, ishin të vaksinuar me 2 doza dhe nëpër facebukrat e tyre gjen këto fjalitë “Unë besoj te Shkenca dhe jam i Vaksinuar, Vaksinohu dhe ti” 😀
Po ashtu të gjitha mediat e dhanë të plotë dhe live pasi i ndihmuan me promo para protestës duke i ftuar organizatorët në studiot kryesore 😀
Normal që policia ishte rreshtuar si roje nderi për tu garantuar një protestë të relaksuar 😀
Dhe për ti vënë vulën njësoj si në Shqipëri: Protestuesit AntiVaksinim vazhduan të censurohen, të sulmohen me policë, me gaz lotsjellës, me arrestime, me baltosje nga gazetarët e PLANdemisë dhe gjithë klasa politike ishte në usion dmth edhe socialistët edhe lulzimsat e Italisë që votojnë pro vaksinimit të detyruar 🙂
Çfarë t’ju them unë? Nuk më besoni? Ju duket ekstreme ngjashmëria e realiteteve dhe e sajuar nga unë? A dini italisht? Interesohuni vetë në mediat italiane se pse dolën pikërisht tani, kush i pagoi autobuzat, dhe kë duhet të zhurmonin 😀
Se harrova: Natyrisht që ata nuk dolën hapur si AntiMiting, thjesht e bënë për një kauzë të drejtë, dmth kundër Fashizmit 😀
Sepse sado larg të jetë Roma me Tiranën, i bashkon Sorosi dhe Komunizmi 🙂
Sigal