Av. Altin Goxhaj: Aleks Soros dekonspiron Dritan Abazaoviçin, ‘miku im para se të bëhej kryeministër’

288
Sigal

Nga avokati Altin Goxhaj

ALEX SOROS DEKONSPIRON DRITAN ABAZOVIÇIN, KRYEMINISTRIN SHQIPTAR TË MALIT TË ZI:

“MIKU (KLYSHI) IM QË PARA SE TË BËHEJ KRYEMINISTËR”!

E morët vesh pse Mali i Zi do i bashkohet Ballkanit të Hapur të Sorosit dhe hegjemonisë serbe?

Sepse ky shqiptari juaj që ju ka gëzuar pa masë për emërimin e tij si Kryeministër i Malit, Dritan Abazoviç paska qenë “mik i Alex Sorosit” para se të bëhej Kryeministër.

Ndaj e votuan edhe serbët e Malit të Zi që Serbia të dominojë gjithë Ballkanin pa pengesa!

P.s. E kuptuat tani pse unë nuk u entuziazmova si shumë të tjerë, përkundrazi! Thjesht më duheshin provat tua paraqisja se s’do më besonit!