Agim Doçi: Lulzim Van han Legen, Lulzim bal…

555
Poeti i njohur, Agim Doçi, i ftuar në studion e emisionit “Shkruaje në akull”, të Ismet Drishtit, ka sulmuar ashpër kreun e PD-së, Lulzim Basha, për listën e tij, teksa në humor e sipër e quan edhe legen.
Tek tregonte një histori për komunitetin LGBT, Doçi sulmon njëherësh edhe kreun e PD-së Lulzim Basha, ku thotë : “Tashi se ku e ka Lul Basha beberonin nuk të garantoj.”
Pjesë nga emisioni:
Agim Doçi: Te kjo lista e Lulzim Fon Bashës, se s’du me e sha….
Ismet Drishti: Po ktë “Fon-in” pse e fute n’mes?
Agim Doçi: Po ka studju adjen n’Holland.
Ismat Drishti: Po s’ka Fon në Hollandë s’ka fon.
Agim Doçi: Paj mirë ka “Arrnson”, “Birrnson”, “Van”, pra Lulzim Van han Legen, Lulzim bal…
Tashti, u martu Van Gigu dhe Vang Gugu, të dy pedera, Van Gigu i bite Van Gugut, dhe atje ka mjekësi, i vunë edhe mitër dhe ban një fmi shumë t’bukur dhe shkun me e pa në maternitetin e Holandës, 20 fëmijë, 19 kjajnë e bërtasin, djali i Van Gigut dhe Van Gugut i qeshun te lujt, dhe i thnë kryemamisë. Ti ke votu kundër referendumit për ne Gejt. Shihi 19 kjajnë e bërtasin, ky i joni i qeshur dhe i lumtur.
Po mor po, po provoni me i hjek biberonin prej b*the…
Ismet Drishti: (Qesh) Interesante… (qesh)
Agim Doçi: Tashi se ku e ka Lul Basha beberonin nuk të garantoj.