Nancy ”Vendosini ato në burg” skenari totalitar që po luhet aktualisht në Shqipërinë i lidhur me Sorosin

828
Sigal

Nëse keni pyetur ndonjëherë veten se ku e pati zanafillën fjalimi i kryetares Nancy Pelosi, mos shikoni më tej se vendi i vogël ballkanik i Shqipërisë dhe veprimet e qeverisë socialiste, të lidhur me Sorosin.

CD Media ka shkruar gjerësisht për korrupsionin në Tiranë, nga vetë qeveria dhe marshimi i vendit drejt një shteti të kontrolluar nga oligarkët apo nga veprimet e administratës Obamës në Departamentin e Shtetit të SHBA, të cilët kanë qenë në mënyrë aktive në pengim të agjendës së Presidentit Trump nga  Ambasada Amerikane në kryeqytetin shqiptar.

Qeveria Rama ka punuar për të shkatërruar procesin kushtetues në Shqipëri duke e bërë Gjykatën Kushtetuese të pafuqishme nëpërmjet të ashtuquajturës “Reformë gjyqësore”.

Kohët e fundit u shfaqën kaseta audio të zyrtarëve në qeverinë Rama, duke folur me figura të krimit të organizuar në vend, për të blerë vota në zgjedhjet e fundit të përgjithshme.  Ky zbulim nxiti trazira masive të masave të popullsisë dhe partitë opozitare kërkuan dorëheqjen e Ramës dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja.

Rama është një bashkëpunëtor i ngushtë i George Sorosit;  Rama, madje mori pjesë në dasmën e djalit të këtij të fundit.  Djali i George, Alex Soros, gjithashtu ka qenë i lidhur me qeverinë e Ramës, ndërsa po punon për të zbatuar planin e babait të tij që kërkon të shkëmbejë territoret midis Kosovës dhe Serbisë, prapa shpinës së popullit.

Shumë prej tyre, personalitete të opozitës, me reputacion në dy vendet respektive paralajmëruan se kjo skemë mund të çojë në një tjetër luftë të Ballkanit dhe ky parashikim mund të bëhet i vërtetë, pasi Serbia këtë javë kërcënoi të pushtonte Kosovën dhe të kërkonte ndihmën e Moskës për të mbrojtur serbët në rajonin e Kosovës Veriore.  Prishtina deklaroi se kishin bërë arrestime të figurave serbe të krimit të organizuar, përfshirë një punonjës rus të U.N. gjatë një sulmi të forcave të posaçme të kohëve të fundit pranë kufirit me Serbinë.

Natyrisht, qeveria e Ramës nuk i mori me dashamirësi kërcënimet e opozitës, duke shprehur  mbajtjen e tyre në fuqi;  prandaj kryeprokurori ka akuzuar figurën e opozitës, Lulzim Basha për sjellje të paligjshme që madje do ta “çojnin atë në burg”.

Cilat janë krimet e supozuara të Bashës? E gjetët… ai është i lidhur me “rusët”!

Tingullon e njohur?

Në fund të fundit, ishte Hillari që shkëlqyeshëm e qartë thotë në një nga emailet e saj të vjedhura nga adresa e saj: “Unë do ta bëja këtë vetëm për arsye politike (dmth. Ta bëj Sorosin të lumtur)”.

https://creativedestructionmedia.com/analysis/2019/06/16/nancys-put-them-in-jail-totalitarian-scenario-currently-playing-out-in-soros-linked-albania/