Merr “zjar” Ervin Resuli: Turizëm elitarë, hani mu*in e Jeffrey Besos në mëngjes, drekë, darkë se fermerët po ju ikin rrugëve të botës!

275

Eksperti i buqësisë Ervin Resuli teksa po kyen pushimet në bregdetin e Sarandës ka marr “Zjarr” teksa ka parë jahte luksoze që furnizohen me naftë të zhveshur nga taksat e tatimet ndërsa fermeri shqiptar e merr më shtrenjt. E thënë më shqip, sheikët në Sarandë me jahte e marrin naftën me 50 lekë litri ndërsa fermeri me 180 lekë litri.

Sigal

Kjo ka bërë që Resuli të hedhi një postim në llogarinë e tij në rrjetin social facebook kur thotë se : Erdhi, dhj*u , mori naftë me 50 leke /litri dhe iku!

Turizëm elitarë, hani mu*in e Jeffrey Besos në mëngjes, drekë, darkë se fermerët po ju ikin rrugëve të botës!

Ja dhe postimi i tij