Ilir Vrenozi: Sa shumë e ke ulur veten Jozefinë…

60
Te vdisja se mendoja sa shume e ke ulur veten o Jozefine, prej egoizmit dhe cinizmit qe po tregon po te krahasojne me kete debilen e PS-se ….
Temen e semes edhe ngjakeni pak , nga leshkat domethene 😜😎
Sigal