Ilir Allkaj: Rama: PAS MEJE U BËFTË QAMETI !

89
Sigal

APRÈ MOI, LA DÉLUGE !

Rama: PAS MEJE U BËFTË QAMETI !

Duke ju dhënë miqve gjithë pasuritë kombëtare, së fundmi portet e vetme, por me shumë rëndësi jetike , strategjike për Shqipërinë, të Durrësit dhe të Vlorës, Rama po lë pas vetes tokën e djegur !

Ju bëj thirrje ju që e keni mbeshtetur kryeministrin Rama, të ndalni !
Shkretimi i vendit ju dëmton ju e sidomos fëmijët tuaj , dhe pasuron Ramën e shpurën e tij !

Shqipëria është e të gjithëve, dëmi që i bëhet asaj është dëm në shtëpitë tona !
Në Shqipëri ka mijëra socialistë të ndershëm, ju lutem reagoni, të mos ja lejmë në dorë vendin e fëmijëve tanë të ligjve !